Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam, Na dniach serwer zostanie zamknięty, to czy będzie on usunięty czy zmieniony zostanie jeszcze podane. Powód zamknięcia serwera jest jasny, słaba aktywność, brak osoby która mogłaby go dokładnie poprowadzić i to że serwer nie jest w stanie na siebie zarobić nic. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim graczom za grę. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 [*] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie wypalił.. No cóż. To może teraz DM 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zróbcie drugiego zombie moda tylko plague 5.0087 coś takiego Lub cod+dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) jeśli zrobili byście Serwer DM to był bym w stanie go poprowadzić DM moim zdaniem cieszyłby sie dobra grywalnością Edytowane 5 Czerwca 2015 przez rolooo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Serwer DM lub aim/hs to dobry pomysł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Żadnych kombinacji, najlepiej będzie jak przerobi się ten serwer na klasycznego deathmatach'a bez żadnych pierdół, to może za trzecim razem ten serwer wypali, bo póki co zalicza same gleby. Oczywiście jak buziek ma zamiar się jeszcze w to bawić. Deathmach'e jak dobrze wiemy są okupowane przez sporą część graczy, a nie ma ich aż tak dużo. Poza tym fajnie jest sobie potrenować na takim serwerze. Mam nadzieję, że taki serwer, którego się domagamy (my gracze CSC) od dawna w końcu się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Szkoda.. ostatnio nawet na nim pograłem te dwie mapy... xD Dlaczego była tak niska grywalność? Według mnie Paintball to dość.. przestarzały i mało popularny mod. Co do serwera DM, jestem za. Jeżeli nie będzie innej osoby chętnej, mogę go ewentualnie "poprowadzić". Edytowane 6 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Trzeba zrobić "Tuning" serwera! DM!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Shad to mam wspaniały pomysł poproowadzimy go razem ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 [*] Ale DM by się przydał , grałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jak przekonacie Karola to pomogę wam zrobić tego DM 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi