Mietekk 22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nick: ScreaM -SaiyajiN- Powód rezygnacji: Coś od siebie: Niestety rezygnuje, mam poprostu dość niektórych osób. Być może będę dalej grał na serwerze ale nie wiem. Nikomu nie będę za nic dziękował, bo nie mam za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ok, tak jak ci napisałem na steam, to jest twoja decyzja i ją szanuję szkoda, że odchodzisz no, ale cóż... Dziękuję ci za włożony czas w pilnowanie tego serwera, bo w tym czasie zrobiłeś naprawdę kawał dobrej roboty, byłeś dobrym adminem. Powodzenia i jeszcze raz dzięki. /usunięty z listy adminów /flagi zostaną usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 3maj się i powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Powodzenia. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Mmmmmmmmmmm, 3maj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Trudno, polubiłem Cię, bo wiedziałem że zaraz wyskoczysz zza rogu Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerek 44 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 3maj sie ^^ i powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi