HuL#GaN 0 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Siema , mówiliście żebym wytłumaczył lepiej to macie . Kiedy chcę wejść na serwer pisze mi Yo Fake Player i nie da się wejść jak próbuje kilka razy to mi się ten server usuwa i go już nie ma w ulubionych ani nigdzie . Czasami mi wejdzie ale to od czasu do czasu . -Odinstalowałem cs i zainstalowałem dalej tak jest - Mam steam. - To się dzieje tylko na BF2 Pomóżcie bo nie mogę grać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Proszę napisać o tym w poprzednim temacie a nie pisać nowego takiego samego tematu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi