StefanPendziStolec 8 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: StefanPendziStolec 2. Imię: Łukasz 3. Wiek:16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gametracker.com/player/StefanPendziStolec/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem zaprawionym graczem serwera deathrun i widzę tam ludzi : Bardzo często skracających i wyzywających co bardzo bardzo wkurza. Chcę oczyścić serwer z ludzi którzy nie mają kultury i nie mogą przejść pułapek tylko je skracają. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:81920652 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 2-3h Weekendy 3-5h 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 200 h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie miałem okazji. A i sory że nie dodałem nicku w temacie. Po prostu zapomniałem. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez StefanPendziStolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Rank Name Score▲ Time Played Score/Min 2095 StefanPendziStolec 18 6.95 0.04 Spoczko. Nie znam ciebie, nie widziałem ciebie ani razu. Konto dla podania. Nie, podziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) nie widzialem cie ani razu na serverze twoje GT to porazka NA NIE! YYYY edytowane podanie? podziekować Edytowane 8 Czerwca 2015 przez CzerwonyRanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNNK :D 0 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Narazie jestem na nie gdzyż na serwerze widziałem cię tylko 2 razy więc sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Raczej na nie ,rzadko bywasz na serwerze. Looknijce sobie jego gt Edytowane 9 Czerwca 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matson 0 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jestem Na "TAK" ~Ogarnięty ~Czas 876 minut na serwerze ~16 lat ale myślę że ogarniesz [jeżeli będziesz miał admina] ~Często bywasz na serwerze ~Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludowicc 0 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jestem na TAK ponieważ jest ogarnięty i często bywa na serwie tylko aktywność na forum musisz odrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Powinniście że gracze nie mają zdania w podaniach,moja opinia bo bierzesz kilku znajomków i dają na tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Lemiwiki Leci warn Jestem na nie Powody podał xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Spam w podaniu - warn A co do kandydata Aktywność na forum jak i na serwerze skreśla cię - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi