Biszkopcik 1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nick:BiszkopcikLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Onlydd2Link do bana: Witam wiem ze ssy powinno sie wstawic w ciagu 24h ale u mnie jest taki problem ze wstawilem je na inne forum i dalej nie bylem odbanowany wiec czekalem i czekalem az w koncu napisalem na fb do waszego reprezentatora i podal mi wasze prawdziwe forum oto link: http://www.cs-classic.czo.pl/topics37/50.htm prosze o ub nie jstem specem od forum ale ssy wstawilem Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Proszę ssy spakować w rar potem na speedyshare.pl Inaczej nie dostaniesz UB. Nie obchodzi mnie inne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi