Vasco Da Gama 7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam mam zamiar kupić sobie grę do kwoty 250 zł ale jestem niezdecydowany więc nie wiem jaka sb kupic ma ktoś jakąś propozycję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzaS 5 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 1.Wiedźmin 3 Dziki Gon 2.Grand The Auto V 3.Battlefield 4 Premium Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Podaj parametry komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi