jeste cygan 189 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 1. Nick: PENTAGRAM G-SHOCK @ pasha'2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): już 9 idzie 5. Mikrofon(Tak/Nie) Oczywiście6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://forum.cs-classic.pl/topic/34878-pentagram-g-shock-pasha-rezygnuje/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Już byłem tu adminem, ale wyżej link tłumaczy dlaczego musiałem zrezygnować.. Oczywiście (TURNIEJ) Nie trwa wieczność więc wracam na dd2 pindolki xD9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:113685733 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Hmm... teraz to pół dnia ( 5-4h) Może więcej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Od poniedziałku do piątku 4h lub więcej.. Weekend zależy czy jest melanż czy go nie ma 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat już leci..13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście inaczej bym nie pisał podania na admina xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasco Da Gama 7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wiek + Amx+ Micro+ Składka+ Staż+ Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 dogadałem się z nim powiedział że będzie grał teraz więc o GT sie nie czepiajcie bo mało grał ale wiem że nadrobi, można mu zaufać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 AKCEPT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ćpun wraca na serwer? To dobrze będę miał kogo pokarać, a tak innymi słowy to tej pindzie na +: - był adminem ma doświadczenie - amx - wiek - składka - steam - swój ryj xD W skrócie na tak xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na tak : +był adminem +staż +wiek +składka -jesteś mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 + Ma doświadczenie + Staż + Wiek + Składka Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jasne że TAK ! +steam +był adminem +wiek -lami troszkę ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Niech Ci będzie. Na tak! XD + był adminem jakiś czas temu + steam + ogarniety dosyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi