aver 1 488 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj pobrałem TF2 i chciałem wejsc do gry i wyskoczył taki bład: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1433776706__nowy_obraz_-_mapa_bitowa.bmp To może byc spowodowane że nie mam sterowników do płyty głownej? xd Edytowane 8 Czerwca 2015 przez awer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Patrzyłem po internetach i znalazłem na forum steam taką odpowiedź: I had that one and this is what I did.1. Exit Steam and delete "ClientRegistry.blob" in the Steam folder.2. Delete the "bin" folder in "Steam\steamapps\<Account name>\team fortress 2"3. Start Steam.4. Right-click on Team Fortress 2 in Steam Library and select "Properties" > "Local Files" and then press "Verify Integrety of Game Cache..."5. Try to start TF2 again. 1. Wyłącz steam i usuń clinentRegistry.blob w folderze steam 2. Usuń bin w lolderze steam/steamapps/nazwa konta/teamfortess2 3.Włącz steam 4.Prawym na team fortress2 w bibliotece steam i wybierz właściwości > lokalne pliki i wybierz weryfikacja spójności pamięci podręcznej gry [mogę się mylić tłumaczę z głowy..] 5.Włącz TF2 ponownie. Niby ten sposób pomagał innym może i tobie pomoże, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nie pomogę bo nie jpg / png screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Niestety nie pomoglo dalej ten sam błąd @Szeregowiec Unable to load D:\Steam\steammaps\common\Team Fortress 2\bin\filesystem_stdio.dll takie cos A do innych gier wyskakuje baltra.exe i jak klikne zamknij to nic sie nie pojawia xd Edytowane 8 Czerwca 2015 przez awer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Doczytałem że TF2 wymaga procesora z SSE2 i niby przez to błąd wywala. Podaj parametry pc'ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) http://zapodaj.net/images/57c01924bf59f.jpg Edytowane 8 Czerwca 2015 przez awer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie rozumiem jednej sprawy. Wczoraj zainstalowałem Clicker Heroes i mogłem normalnie wejsc do gry.. dzisiaj chce rano wejsc i wyskakuje mi błąd clicker heroes.exe i po klikneciu zamknij nic się nie pojawia. Próbowalem odinstalowac gre i potem od nowa zainstalowac i nic z tego. Zrobiłem kopię zapasowa gry, tak wiec myslę że to co wczoraj grałem jest w tej kopi i jak ją przydziele do jakiegos folderu to bede miał to samo (ale nie wiem gdzie, jak by mi ktos pomógł gdzie to zrobic) Za pomoc z tym błedem dam 5 lajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 1. Sprawa co do tego screena co wstawiłeś na samym początku to brakuje typowego pliku dll z którym najczęściej kompatybilny jest exe, który uruchamia grę i wymaga tego dlla. Polecam zrobienie spójności plików gry. Jeżeli punkt pierwszy nie pomógł to zrób to: 2. Usuń "\Steam\steamapps\common\Synergy\bin" i zrób spójność plików 3. - <<< Zrób to samo tylko w folderach TF2 4. - Lista programów przez które możesz mieć ten błąd przeczytaj sobie dokładnie to: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9828-SFLZ-9289#PCTools 5. - Jest to problem, który wystąpił u wielu ludzi zwłaszcza na WIN XP, po aktualizacji gdy TF2 uczyniono grą darmową. 6. - Ten błąd również występuje kiedy masz za słaby komputer, ponieważ z kolejnymi aktualizacjami rosły wymagania gry, a nigdzie tych wymagań nie aktualizowano i wymagania, które masz gdzieś tam napisane są już dawno na pewno nie aktualne. Weź sobie to do serca " Bez 2 rdzeniowego procka na poziomie core2 duo o taktowaniu 2.2 -2.4ghz, karcie graficznej na poziomie minimum gf 8800gt to nawet nie myśl o odpalaniu tej gry " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi