Takichi 19 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: TaQ2. Imię: Damian 3. Wiek: 18 lat4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/player/TaQ/31.186.82.184:27691/5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:1:598184396. Mikrofon (Tak/Nie): Tak7. Składka (Tak/Nie): Tak8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Wydaje mi sie,że dostateczne.9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: W CS'a 1.6 gram od 5-6 lat,więc wydaje mi się,że to doświadczenie posiadam.10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Najczęściej po szkole, w godzinach 16-21, szkoła się kończy,więc będę częściej. Jeśli weekend jestem w różnych godzinach,oczywiście będę jak najczęściej.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak tylko jestem dostępny gram właśnie na tym tylko serwerze. 2h dziennie na pewno.12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Na tej sieci z małymi przerwami jestem 3 lata, starsi koledzy i koleżanki zapewne mnie pamiętają. Uważam,że byłbym dobrym kandydatem,ponieważ po pierwsze miałem już kiedyś takie stanowisko i radziłem sobie dobrze (nawet na tej sieci) , po drugie, ostatnimi czasy jest mało adminów albo wchodzą w godzinach,kiedy nie ma odpałów . Szczególnie denerwujące jest jak wchodzą dzieciaki i nadużywają mikro,co jest zabronione. Dodam,że dobrze dogaduje sie ze stałymi graczami na serwerze. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez TaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na TAK -adminował już u nas -wiek -ładne imie -Mikrofon -Aktywność musisz poprawić, ale na to stanowisko potrzebne są osoby doświadczone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 + aktywność na forum + doświadczenie + aktywność na serwerze + brak problemów/skarg itp. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ogolnie na tak tylko jak madzia napisala aktywnosci troche poprawic i nic przeciwko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zdecydowanie na TAG ! Wszystke wymagania spełnione, doświadczony admin, kulturalny, aktywny. Twoje zdrowie :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na TAK: +wiek +doświadczenie -aktywność na forum poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na TAK: +wiek +doświadczenie -aktywność na forum poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 TaQ ty stary bryku jestem na tak pamiętam go jeszcze za czasów kiedy tu grałem a nie miałem adma jeszcze na serwie i moim zdaniem dobrze sobie radził i tym razem też zapewne sobie poradzi moim zdaniem dobra osoba na te jak że ważne stanowisko xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi