'Fryt0 0 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: 'Fryt0 2.Nick admina/gracza który zawinił: Corey Graves 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego:.... 5.Data i godzina: 16:50 dzisiaj 6.Mapa: de_office 7.Powód skargi: Niesłuszny ban 8.Dowody (demko/screeny/świadkowie): demko z mapy 9.Opis sytuacji: Gram sobie 3 runde na office 1 eco dobiegam do szyb i padam 2 kampie na respie z ak a 3 podbiegłem znów do szyby na eco ani nie zraszowałem ani nawet nikogo tam nie zabiłem.... Zal słów na serwer FFA + "zakaz raszu" śmiech na sali z tego serwera jest zawsze jak ktoś nowy wbija bo nawet na eco/force nie można zraszować...... Jebie mnie ten regulamin skoro nawet go nie łamie a dostaje bana. Kto wogóle dodał ten zakaz raszu w regulaminie???? Wbijając po chwili dostałem bana za obraze na 30 minut za napisanie prze zemnie "propsy korek dla cb...." Chcać wyrazić "podziękowanie za bana" .......... Edytowane 9 Czerwca 2015 przez 'Fryt0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ani ładu, ani składu, kultury to już wgl tu się nie idzie doszukać. Skoro Cię "jebie ten regulamin" to będziesz dostawał bany - proste. Skoro admin ( w tym przypadku opiekun ) dał bana za rasz, to się nie pomylił. Nawet dowodów nie podałeś (ani demka z mapy ani sida oskarżanego). Wydaje mi się, że takie skargi to możesz zachować dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 JA tylko napisze tyle, by przedstawić kim jest osoba co właśnie napisała skargę. Gościu był adminem i sam dawał bany za te właśnie rasze. Możecie sobie przeczytać skargę z 10 maja na niego, dlaczego stracił admina. Napisałeś posta w pożegnaniach, że kończysz przygodę z tym serwerem i mimo tego nadal na niego wchodzisz, łamiąc kilka pkt. regulaminu. Twój pkt.9 ze wzoru to kłamstwa i jeszcze masz czelność pisać, że jesteś nowym graczem. Mój nick to Corey Graves i wielokrotnie powtarzałem, że zwracanie się do mnie korek to obraza, więc wyleciałeś. Podsumowując. Byłeś adminem, który banował ludzi za rasze. Straciłeś admina, to postanowiłeś wchodzić na serwer, mając gdzieś zasady serwera, a zwłaszcza tą, za którą sam banowałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi