kamil777444 0 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 1. Nick:▀▄KaFaR▀▄® 2. Imię:Kamil 3. Wiek:17 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.ga...ayerinfo/163904 8. Steam_ID:STEAM_0:0:70445052 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem miły, przyjazny dla graczy tego serwera.Jeżeli pojawiają się pytania/problemy ze strony graczy często im pomagam.Spędzam dużo wolnego czasu na tym serwerze i chciałbym się przyczynić, aby jeszcze lepiej gracze się na nim czuli. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4,czasami więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze od 15/16,w weekendy prawie cały dzień. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:440h 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:nie, kiedyś musi być ten pierwszy raz. ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) ~Aramos^ ^ - wypowiedź sprzed niespełna 2 tygodni Wiek + Składka + Mikrofon + Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury - 10 postów na forum - Moim zdaniem, nie nadajesz się na admina. Nie zachowujesz kultury, wyzywasz ludzi i bardzo często używasz wulgaryzmów.Musiałem Cie za to wielokrotnie banować lub kickować. Admin powinien dawać przykład, którego ty byś raczej nie dawał. Niestety, ale jestem na nie Nawet tych postów nie nabiłeś. Nie. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez baNia` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory 1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Na tak Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Gregory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory 1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kafar Pomaga Graczom serwera. Jest miły i przyjazny. Kulture potrafi zachowac lecz czasami się każdemu Powie. Może nie ma 10 sensownych postów na forum Lecz wydaje mi sie ze szybko to nadrobi i Poprawi zachowanie. Jestem na tak. Pozdrawiam GregoryBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem na Tak. Nie gram na tym serwerze ale po podaniu widać że jesteś ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem na Tak. Nie gram na tym serwerze ale po podaniu widać że jesteś ogarnięty W podaniu każdy może napisać co chce. Jeśli nie gracie u nas - nie wypowiadajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Szczerze, jest z Kafarem dobrze na serwerze, przynajmniej przy mnie ;p Jednak jestem na NIE, gdyż wolę poczekać, poobserwować i wydać werdykt na 100% uczciwy (na ten moment wydaje mi się dobrym kandydatem, ale kto wie). Masz jeszcze czas, aby nadrobić w końcu te posty, zapłacić składkę na VIPa (opcjonalnie) i popracować nad nie używaniem niepotrzebnych wulgaryzmów. - Jeśli zostanie to poprawione i nic rażącego się w ciągu najbliższych dni/tygodni nie pojawi będę na tak. PS. I wysłać mi tego asimova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi