gustlik 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Siemanko grałem wczoraj wieczorem na serwerze admin zmienił mapę i pisze mi że mam bana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Redakai. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : Th3Pro : . [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.199.24.3 ' [AMXBans] =============================================== grałem na steamie nie mam takiego nicu ". : Th3Pro : . " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 hmm... niech redakai się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 po pierwsze grałes na aimie było to widac pól serwer to potwierdzi. Niestety nie mam demka myslałem ze go nagrałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 głowo tempa zacznijmy że grałem na steamie i miałem nick gustlik [ Dodano: 2013-01-31, 13:19 ] Bilp ty byłeś na serwie i ty się wypowiedz czy grałem na aimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sytuacji nie pamiętam, ale jak nie ma dowodów do jest UB.Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi