Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nick: Rias Powód rezygnacji: Moje recenzje coś nie cieszą się zbyt wielką popularnością. Coś od siebie: Pewnie czasem coś wrzucę z anime czy jakiegoś filmu, ale nie chcę już pełnić stale funkcji redaktora. Dzięki za danie szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wadą redaktorstwa na forum jest to.. że mało kto faktycznie czyta jakiekolwiek prace. Napiszesz, poświęcisz czas.. ale to tylko sztuka dla sztuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 szkoda :/ ale cóż nic nie zrobimy 3maj się ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie przeczytałem ani jednego artykułu Rias, tu się przyznam bo wgl ich nie czytam, to z powodu braku czasu. Ale szacunek i dziękóweczka za poświęcony czas. Trzymaj się. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak możesz ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Niektóre recki czytałem i były w porządku. Szkoda że odchodzisz od Redaktorów. Powodzenia Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na ja przyznam, że czytam wszystko oprócz recenzji Anime itp. ponieważ się tym nie interesuję :< No trudno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Powodzenia &. Kowal tez nie czytalem. Ale poswieciles swoj czas na to wiec powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi