Takichi 19 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nick: TaQ Wiek: 18 latCzy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBansStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: W CS'a 1.6 gram 5-6 lat.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak,miałem do czynienia,będąc adminem na tej sieci jakiś czas temu.Ile czasu poświęcasz forum?: Coraz więcej,jeśli jestem na komputerze,forum jest otwarte. Myślę,że spokojnie 2-3h dziennie.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kiedyś,bardzo dawno,gdy zaczynałem, odpalałem WallHacka.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Kilkakrotnie,głownie za ping.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Doświadczenia mam, byłem już w UbTeam na tej sieci,jednak było to dawno temu. Starsi koledzy i koleżanki zapewne to pamiętają. Radziłem sobie.Informacje o sobie lub uwagi: Jestem Damian, gram wyłącznie w CS 1.6. Zdecydowałem sie złożyć podanie,ponieważ na tej sieci jestem już bardzo długo. Kiedyś byłem już w UbTeam,ale przestałem grać,co było jednoznaczne z jego straceniem. Teraz wracam i chciałbym pomagać niesłusznie zbanowanym graczom, a także wprowadzać przyjazną atmosfere w szeregi administracji całej sieci. Pozdrawiam TaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 To co, że jesteś tutaj długo ? Jestem na NIE. Ja z natalją dajemy sobie radę.. Spróbuj może później bo jest dobrze puki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Myślę, że jest jeszcze miejsce w szeregach ubteam. Wymagania spełnia, zna się na rzeczy, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie ma dużo do roboty w ubt, z dniem coraz mniej, myślę, ze chwilowo nikogo nie potrzebujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Doświadczenie ma , rekrutacja jest otwarta więc dlaczego by nie? Wymagania Spełnione. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Niby no jesteś długo ale przez spory okres czasu nie było Cię wgl na forum. UB team sobie radzi i chyba nie potrzebują tam nikogo do pomocy. Jak dla mnie w chwili obecnej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi