daniel394 24 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 1.Twój Nick:[D]uszekuszek 2.Nick admina/gracza który zawinił:Leilo < ( ^.^ ) > 3.Admin/gracz:Admin 7.opis sytuacji:a wiec tak nie dosc ze leilo ma bardzo niską aktywnosć na serverze to jeszcze wpada dzisiaj gramy 1na 1 sie przywitalem na u@ on nic cos tam zagaduje i wgl patrze dostaje od niego ssy, z niedowierzaniem patrzylem na to,nie wiem czy ma on sie za kogos lepszego niz my czy co dostawal baty wiedzial ze jestem starym graczm i nic nie mam a zeby dokuczyc mi zrobił,z tego co widze to juz nie pierwsza skarga na niego,jak nie obraża to ma sie za nie wiadomo kogo,prosil bym również o wypowiedzenie sie tu adminów co o nim sądzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Hahahahah, kurna no nie wierze, człowieku co Ty ćpiesz? Mam prawo do sprawdzenia admina, a nie tylko mi się wydaje, że coś masz (wśród adminów). Dostałeś ssy i składasz skarge ?! Twierdzisz, że to nie pierwsza skarga ? omg... Twoja skarga jest 2... Co do mojej aktywności to Ci gówno do tego, jak dorośniesz i zrobisz sobie dziecko to pogadamy na temat Twojej aktywności, ok ?. Tyle ode mnie. rozbawił mnie człowieczek Edytowane 11 Czerwca 2015 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 1. odstajecie obydwoje po ostrzeżeniu 2. Leilo nie umiesz się kulturalnie wyrażać? Admin ma dawać przykład i co do banowania adminów już coś kiedyś mówiłem! Taką sytuacje zgłasza się do mnie wraz z demkiem! 3. Duszek też mówiłem o tym, że najpierw opiekun ma być poinformowany, czyli w tej sytuacji ja a potem w zależności co ja powiem i zrobię możesz wyciągać dalej wnioski! 4. Jeszcze raz taka sytuacja i admini (banujący i zbanowany) traci swoją posadę. 5.Co do nieobecności Leila, to ważne, że ja wiem czemu go nie ma i to wystarczy. 6, Mam nadzieje, że to już jest ostatnie takie szczeniackie zachowanie Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi