Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na leilo

daniel394

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:[D]uszekuszek

2.Nick admina/gracza który zawinił:Leilo < ( ^.^ ) >

3.Admin/gracz:Admin

7.opis sytuacji:a wiec tak nie dosc ze leilo ma bardzo niską aktywnosć na serverze to jeszcze wpada dzisiaj gramy 1na 1 sie przywitalem na u@ on nic cos tam zagaduje i wgl patrze dostaje od niego ssy, z niedowierzaniem patrzylem na to,nie wiem czy ma on sie za kogos lepszego niz my czy co dostawal baty wiedzial ze jestem starym graczm i nic nie mam a zeby dokuczyc mi zrobił,z tego co widze to juz nie pierwsza skarga na niego,jak nie obraża to ma sie za nie wiadomo kogo,prosil bym również o wypowiedzenie sie tu adminów co o nim sądzą

Hahahahah, kurna no nie wierze, człowieku co Ty ćpiesz? Mam prawo do sprawdzenia admina, a nie tylko mi się wydaje, że coś masz (wśród adminów).

Dostałeś ssy i składasz skarge ?! Twierdzisz, że to nie pierwsza skarga ? omg... Twoja skarga jest 2...

Co do mojej aktywności to Ci gówno do tego, jak dorośniesz i zrobisz sobie dziecko to pogadamy na temat Twojej aktywności, ok ?.

Tyle ode mnie. rozbawił mnie człowieczek :)

Edytowane przez leilo

1. odstajecie obydwoje po ostrzeżeniu

2. Leilo nie umiesz się kulturalnie wyrażać? Admin ma dawać przykład i co do banowania adminów już coś kiedyś mówiłem! Taką sytuacje zgłasza się do mnie wraz z demkiem! 

3. Duszek też mówiłem o tym, że najpierw opiekun ma być poinformowany, czyli w tej sytuacji ja a potem w zależności co ja powiem i zrobię możesz wyciągać dalej wnioski!

4. Jeszcze raz taka sytuacja i admini (banujący i zbanowany) traci swoją posadę.

5.Co do nieobecności Leila, to ważne, że ja wiem czemu go nie ma i to wystarczy.

6, Mam nadzieje, że to już jest ostatnie takie szczeniackie zachowanie Adminów :) 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności