Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Nick:Evviva L'arte!Powod:Sprawy prywatneCzas nieobecnosci:Nie wiem, jeżeli do dwóch tygodni nie wrócę proszę o odebranie rang.Cos od siebie:Nie będzie mnie na gg/steam/forum jak zauważyliście od kilku nie odwiedzałem forum, nie mam póki co na to czasu. Pozałatwiam to co muszę i wrócę. Przy okazji pozdrawiam: Justynkę, Magdę, Ilonę, Martę, adminów coda, rola i wszystkich, których nie wymieniłem. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wracaj szybko c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak Vishka napisała, wracaj szybko do nas Powodzenia ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wracaj botku jak najszybciej. Trzymaj się i powodzenia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi