StefanPendziStolec 8 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gdy próbuje dołączyć do serwa pisze User SteamID is not allowed i moje id i coś tam coś tam. Bana nie dostałem bo grałem tylko chwilę zgodnie z przepisami. O co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszPioncha 1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gdy próbuje dołączyć do serwa pisze User SteamID is not allowed i moje id i coś tam coś tam. Bana nie dostałem bo grałem tylko chwilę zgodnie z przepisami. O co chodzi?? Masz niedozwolone SteamID grałeś kiedyś na sieci cs-classic? masz steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Mozliwe ze dostales bana za wyjscie z TT. Sprawdz na sourcebanach czy aby go nie dostales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Problem rozwiązany. Zapomniałem że złożyłem rezerwacje nicku Do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi