Froztie 2 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:Cala kadra wali z wiadra!.2. Imię:Mateusz.3. Wiek:17lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(Tak/Nie):Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Cala%20kadra%20wali%20z%20wiadra!/193.33.177.101:27156/.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Mateusz pochodzę z mazur. Bardzo chciałbym zostać administratorem na waszym serwerze ponieważ irytuje mnie zachowanie niektórych graczy. Są niekulturalni i wulgarni, a przede wszystkim nie grają czysto (aim, wh itp.). To jest główny powód który mnie dręczy od dłuższego czasu. Gram często na waszym serwerze lecz rzadko widuje na nim innych administratorów którzy mogli by ukarać takie zachowania, dlatego dążę do tego abym ja mógł to robić, oczywiście zapewniam że będę swoją role wypełniał godnie i będę karał tylko te osoby które na to zasłużą.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):http://banid.pl/kto?to=0:1:758755.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:2-4 godziny w tygodniu. A weekend 3-6 godzin.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:10-16, 18-21 Tylko jak jestem w domu wbijam coś chwile porobię i gram.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Froztie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 link do gt ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Gt masz ubogie. Popraw to. Składka + Wiek + Akurat o wulgaryzmy, to sie nie martw, bo za wysoki rygor zniechęci graczy, a o nich teraz jest trudno (wiadomo czemu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na NIE: -GT -kultura (na serwerze jak i na sb ) agresor +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Również jestem na nie -GT; napisałeś: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:2-4 godziny w tygodniu. A weekend 3-6 godzin. w GT widzę tylko 1 taki dzień. -Mikro -/+znasz amx 8/10 ? +Wiek @Edit. o kulturze się nie wypowiadam, bo sam jestem nie lepszy XD Edytowane 12 Czerwca 2015 przez UmciaaGumcia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na nie. -gt -kultura -mikrofon Najważniejszego wymogu nie spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 3'dniowy okres próbny. Zobaczymy jak z tą twoją kulturą w roli admina, i na czas grania też będe patrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi