promistrz 598 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Nick:mistrz Imię:Eryk Wiek:17 Znajomość Amx :2/10 nauczę się Mikrofon:tak Składka:nie Link do GT:Counter Strike 1.6 > CS Servers > 193.33.177.1:01:27156 > Top Players > mistrz Opisz siebie dlaczego ty masz być adminem:Jestem Eryk mieszkam w woj. wielkopolskim i gram sobie w cs 1.6 .Chciałbym zostać adminem bo często gdy gram jest mało adminów , cziterów nie brakuje ,nie lubię gdy ktoś oszukuje.Jestem opanowany . Czy posiadasz steam: nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 godzinek dziennie W jakich godzinach grasz :gram o różnych porach dnia ,zazwyczaj od 16-22 Staż w cs 1.6: pół roku Czy byłeś już adminem:nie Edytowane 12 Czerwca 2015 przez promistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na TAK. Grając dzisiaj na DD2 byłeś spokojny, opanowany myślę że nadajesz się na posadę admina. AMX jest proste 30 minut i wszystko będziesz umiał. GT jest dobre, myślę że sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jasne że na tak ! +Ogarrawrrr XD -steam (masz 1 lub 2 tyg na kupienie) +amx łatwe podszkolę Cie +Wiek +kultura + daje awkiii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jestem na NIE. -Brak steam -brak składki -W sumie zero znajomości Amx. Widzę cię dużo, ale nie spełniasz wymagań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tez na tak. Często gra, co jest chyba najważniejsze. Wiek jest, a w amxx to mogę mu pomóc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dobrze cię znam, ale jestem na nie -Brak Steam, gdzie to jest najważniejsze -Brak składki +grasz dużo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ty to chłopie jesteś udany, 2x mówić ty 2x robisz ten sam błąd. Wysłałem ci link gdzie masz pisać.. Pisz pw, jak byś miał problem z tym admem to mów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi