PlajerKunterStrika 0 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1. Nick:PlajerKunterStrika2. Imię:Arkadiusz3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6-7/10 (więcej to już pluginy , a tego nie ogarniam 5. Mikrofon(Tak/Nie): niestety niedawno rozwalił mi się jack od mikro w słuchawkach , ale mg na skypoe z fona wejść jak bydzie trza6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/PlajerKunterStrika/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Chciałbym pomagac na servie , bo nieraz siedzi w luj cheaterów , lub graczy , którzy łamią regul;amin , a ja nic nie mogę z tym zrobić 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Niestety , ale nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: w weekendy do 6 h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od pon do czwartku rzadko , ale w weekadny po 6 h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Byłem adminem COD , ZM , FFA, DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Brak wymagań konto zrobione dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi