Power 49 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 BOTY: Wszedłem na serwer grałem z 10-15 minut i byly te reklamy z ip banowałem ile się da, wiem ze to sa boty i będę wchodziły na serwer co chwile ale nie da się tego jakoś usunąć ?? Bo jak mnie i innych adminów coda 45k juz to denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 no niestety na boty nie ma rady rezerwowałem nicki i dawałem hasło i niestety to tez nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi