malcio 167 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam przejde od razu do tematu zrobilem sobie formata win 7 i zainstalowalem XP,ale nie pobralem wczesniej sterownikow do karty sieciowej i mi w ogole nie wykrywa na kompie;(co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1. Podłączasz kartę sieciową. 2. W Biosie ustawiasz " Advanced -> Onboard Devices Configuration -> Onboard NV Lan " i ustawiasz na Enabled 3. Wgraj sterowniki swojej płyty głównej 4. Samo wykryje Ci kartę i plug& play zainstaluje sterownik / albo będziesz musiał sam skądś załatwić sterowniki i je zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Spinka, ciocia Ci pomoże xD Sprzedaj kompa xd Report spam /ban plox :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Szeregowiec nie mam takich opcji w biosie jak LAN i ENABLED... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Każdy Bios ma coś z zakładką LAN więc nie możliwe, że nie masz takiej opcji. Możesz poszukać też coś przy " INTEGRATED PERIPHERALS " Polecam książeczkę od twojego BIOSu i tam na pewno będziesz miał napisane gdzie to jest i jak to ustawić. Możesz też spróbować przywrócić BIOS do ustawień domyślnych. ENABLED to po Polsku "włączony" + zrób resztę rzeczy, którą Ci napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja wytlumacze moze bedzie latwiej xd nie mam zadnej plyty cd do plyty gl ani do karty graficznej itd,nie mam zadnej ksiazeczki do biosu xd ,ten komp byl kupowany z allegro wiec byl tylko komp a zadnej plyty nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 To dobry zakup zrobiłeś (gówniany). Sprawdź jaki masz bios, znajdź do niego pdfa i poszukaj. Sprawdź jaką masz płytę główną i pobierz skądś do niej sterowniki i je zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mozna zamknaca,informatyk naprawil xD sam mi powiedzial skad ja tego windowsa pirata wzialem bo w zyciu nie widzial takiego gownianego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawa Wyjaśniona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi