ElMystic 96 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1.Twój Nick: MrSkill_SnipeR_4EveR 2.Nick admina/gracza który zawinił: Umcia czy jakoś tak ale nie tylko on 3.Admin/Gracz : Admini!! 4.IP/SID oskarżanego: nie będzie potrzebne 5.Data i godzina: 2015-06-13 19:45 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Logi serwera 7.Opis sytuacji: A więc weszłem na serwer żeby poprzypominać sobie jak to było grać sobie w cs 1.6 ale mniejsza z tym wiec gram i patrzę i wszystkie jego odpowiedzi dla ludzi nawet takie dla śmiechu były pisane na boku ekranu admin lub admini (było ich 2 ) praktycznie nie używali zwykłego czatu dopiero jak im zwróciłem uwagę to się ogarneli więc moja prośba jest taka aby upomnieć adminów żeby zaprzestali takie nadużywania tego typu porozumiewania się gdyż potencjalny cziter zobaczy to pójdzie sobie i poczekasz aż admin sobie pójdzie nie tyczy sie to tych 2 adminów tylko wszystkich bo wytłumaczenie jednego z adminów było "ale wszyscy tak robią" więc proszę o upomnienie wszystkich adminów. Dziękuję pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Widziałem logi Umciak i Urwis spamowali na admin say'u.Mam nadzieje że się to nie powtórzy,a admini zostaną pouczeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi