Laptop koks 1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nick: KurkaLink do SS: http://www27.zippyshare.com/v/z6vsGbtS/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nie moge znależć Twojego bana po nicku. Daj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptop koks 1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 jest problem bo ja na ta chwile jestem na dworze i na telefonie sprawdzam =) Bad Boy banowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 To mi nie ułatwi, czekam na wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptop koks 1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 zaraz bede mial tylko poczekam az siostra wejdzie na kompa i mi wysle sms a ja wkleje tutaj jesli bedzie wiedziala o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptop koks 1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Kurka==== Zbanowane IP : 84.40.142.130==== Admin : Bad Boy ! : D==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 06/13/2015 - 17 : 58 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi