fks 2 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 1. Nick: fks2. Imię: Dawid3. Wiek: 19 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/fks/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: jestem osobą sumienną sprawiedliwą i uczciwą, radosną z miłą checią dogaduję się z innymi uwielbiam grać w siatkówkę oraz jazdę , na co dzień uczęszczam do szkoły a po szkole pomagam w prowadzeniu firmy rodzinnej, składam podanko ponieważ od niedawna gram na waszym serwerze może zaledwie 2 -3 tygodnie i zauważyłem nadmierne łamanie zasad przez graczy zauważyłem także brak administratorów a nawet jak się pojawiają to banują tylko tych co im przeszkadzają w grze a resztę olewają, chciałbym wesprzeć serwer swoją pomocą przy łapaniu graczy którzy utrudniają grę osobom które pragną odprężyć się przy grze i które pragną nauczyć się umiejętności gry w cs. ps. chciałbym niestety przeprosić i zaznaczyć iż niestety nie posiadam odpowiedniej ilości postów ale obiecuję odrobić zaległości w szybkim tempie. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:6079892310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze od 18-1 a w weekendy 16-212. Staż w grze Counter Strike 1.6:4/5 lat nie pamietam dokladnie wczesniej non-steam aktualnie steam13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): posiadałem admina juz kilkakrotnie Z wyrazami Szacunku fks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Haha twoj game tracker pokazuje pokazuje ze grasz 2dni... Brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Konto założone dla podania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem na Duże NIE Dlaczego?: -Wymagania -Konto na forum dla podania -grasz 2 dni i masz 185 aktywności co daje zaledwie 3h grania czyli trochę za mało nie sądzisz? Bronek teraz do ciebie wymagane co najmniej 2 podpunkty jeżeli chcesz się wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jak nadrobisz grę na serwerze i będziesz udzielał się na forum (nie spamował) to czemu nie na próbę...Ale póki co na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi