ruperd 103 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Nick:lubiewasLink do SS:--Wycinek z konsoli(bez IP)*:brakSerwer:drLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=198671 pisze ub za brata :/ pomyłka admina ban został dany na inny komputer więc muszę napisać bo by było ab pozdoro od rupena Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 14 Czerwca 2015 przez rupєn ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Czekamy na wypowiedź admina banującego ponieważ w powodzie jest (skracasz) I niech wyjaśni co to znaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) <p>pomyliłem klawisze kompletnie miałem dac 30 min za ducha a dałem perma za skracanie mój błąd. z pierwszym banem napisalem do opiekuna z prosba o ub ale "lubiewas" wszedl na aktywnym. sprawdziłem na stronie i to konto grało na 6 aktywnych banach w tym jeden perm który również byl za ab </p> <p> </p> <p> </p> <p>skraca sie wtedy gdy nie przechodzisz mapy po wyznaczonej drodze tylko "skracasz" w efekcie nie przechodzisz mapy w minute tylko 10 sec </p> Edytowane 15 Czerwca 2015 przez ZabityZaBity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi