xPompax 0 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nick: xPompaxLink do SS:http://speedy.sh/DSCyu/Ss-y.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : xPompax ==== Zbanowane IP : 95.40.128.219 ==== Admin : Fat4lity ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/14/2015 - 18 : 45 Serwer: Nie mogę tego sprawdzić, ponieważ jak wejdę w amxbans jest napisane że nie jestem zbanowany wszystko jest dobrze. Może to dlatego ze jestem na innym internecie bo tamten ma jakiś crash. Więc nie mogę napisać nie wchodzę na serwer żeby nie było ze mam aktywnego. Nie będę wchodził na serwer przez tydzień [praca]. Myślę że nie będzie z tym problemu dacie UB i tyleLink do bana: Jak wyżej ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi