ElMystic 96 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nick:★MrSkill_SnipeR_4EveR★Powod: Chce odpocząć od tych imbecylów Czas nieobecnosci: tydzień Cos od siebie: Mam jak narazie dość tych imbecylów którzy podwarzają moje zdanie i kłócą się ze mną po upomnieniu ich będę jak narazie wchodził jak mnie o to poproszą na steam zrobie co mam zrobić i wyjdę mam dość już tego "pieprzenia" Quotha i jego nowego przydupasa dziekuję narazie to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Odpoczywaj mordo, możliwe ze tez dołączę do ciebie ale tak na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi