matson 0 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 1. Nick: xMaTsOn 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): W CS:GO 6/10 / W CS:1.6 [9,5/10] 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/296316 8.1 Opisz Siebie: Cześć mam na imie Mateusz, mam 17 lat Ineresuje się grafiką typu robienie bannerów oraz avatarów na youtube, interesuje sie także informatycznymi sprawami, chodzę do 2 klasy technik informatyk. 8.2 Napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie będę sie tu dużo rozpisywał, Jestem osobą Pomocna, juz kilkoma graczom pomoglem na serwerze w sprawie "uczenia BH" "Zalogowania sie poprzez konsole na vipa" itp. Chcialbym zostać adminem ponieważ lubię wspierać serwer swoją osobą w umileniu gry oraz przy trzymaniu sie zasad regulaminu 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:118641657 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ogólnie serwer mi sie bardzo spodobał pod wzgledem gry / miłych graczy, więc w weekendy siedze max do [13h] od 9:00/10:00 do 2:00 max, w wakacje prawdopodobnie bedzie tak samo wiec nie ma co sie martwic czasem 11:W jakich godzinach grasz: Po szkole : 15:30-0:30 / Weekendy : 9:00-2:00 z krótkimi przerwami do 15min max / 12.Staż w counter strike global offensive: Ponad 1 rok / miałem 3 konta 13. Czy byłeś jużadminem?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na tak -ogarniety -gt spoko -wiek -skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze Masz przegrane trochę więcej niż 10h. Nie znam ciebie, konto dla podania. Narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na tak. +Ogranięty +Pomaga +Częsty na serwie -Konto dla podania -Za mało godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Narazie na nie. Konto dla podania Jak poprawisz aktywnosci na forum ofaz serwerze Bede na ttak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi