seeya 5 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie to żebym miał żal xdd ale jeśli 17latka zamyka mi temat bo poprawiłem gościa który nie umie liczyć i uważa że przegrałem 2h na serwie nie 22h to serio ktoś tu sobie jaja robi xdd pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zamknąć temat może nawet 10 latek, który pełni rolę moderatora i zna regulamin forum. Dziwię się, że nie edytowałeś swojego pierwszego wpisu w podaniu przeglądając temat ze wzorem, gdzie jest wyraźnie napisane: 6. Podanie zostanie odrzucone, jeśli: 1) Przeważają w nim głosy negatywne 2) Będzie brak jakiegokolwiek podpunktu ze wzoru lub niewypełnienie go 7. Podanie zostanie odrzucone, a autor otrzyma warna (ostrzeżenie), jeśli: 1) Dokona próby oszustwa 2) Złoży podanie nie spełniając wymagań 3) Będzie namawiać do wypowiedzi w podaniu lub w jakikolwiek sposób będzie je reklamować 4) Wypowie się we własnym podaniu - pamiętaj o opcji "Edytuj" Nie możesz mieć do nikogo żalu, ponieważ to Ty źle postąpiłeś 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi