SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Polecam sprawdzić sobie co odbywa się aktualnie na targach E3 Polecam trailere / gameplaye z: - Mirror's Edge Catalyst - Need for Speed - Star Wars: Battlefront - Mass Effect Andromeda - Gears of War 4 - Fallout 4 - Dark Souls III - Kingdom Come: Deliverance - Dishonored 2 - Rise of the Tomb Raider Wymieniłem tytuły które mnie interesuje i polecam. Nowe gameplaye, re-streamy i trailery bardzo zachęciły mnie do nabycia tytułów Prawdopodobnie jeszcze pojawi się na E3 trailer / gameplay z " Tom Clancy's The Division " gry, która absolutnie zmiecie rynek ~ coś jak Wiedźmin / GTA V 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Osobiście czekam na premierę gry "Fallout 4" . Jestem fanem serii od małego, kiedy zacząłem grać w "Fallout Tactics". Fallout 4, ma wprowadzić w świat gier nowe znaczenie "otwartego świata", poza tym nie trudno się domyślić, że gra będzie po prostu miotać, pod względem graficznym, fabularnym, jak i grywalności, skoro bierze się za nią producent takich gier jak: "The Elder Scrolls - Skyrim", "Doom", czy "Dishonored". Z całego serca polecam wszystkie części gry Fallout, szczególnie tym, którzy lubią klimaty post-apokaliptyczne. Zdrowie tych, którzy czekają na tę premierę razem ze mną ! :pije: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 No i są 2x trailery z The Division *.* - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92408 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Na Twoim miejscu nie napalałbym się na tę grę za bardzo, przede wszystkim ze względu na producenta..."Ubisoft". Nie wiem czy grałeś w "Assassins Creed Unity", jeśli nie grałeś, to powiem Ci że ta gra to totalne dno i niewypał, przede wszystkim przez brak optymalizacji i trybie kooperacji, który tak na prawdę w ogóle nie działa. Nie wspominając już o "Far Cry 4", który posiada w ch*j błędów i ciągłe spadki fpsów i to na prawdę dobrym sprzęcie (chociaż zgodzę się, że w FC4, można było grać, lecz jak dla mnie spadki były zbyt uciążliwe). Od obu tych gier wymagałem wiele, ponieważ były to kontynuacje na prawdę dobrych gier, lecz niestety się zawiodłem. Gry od tej firmy robione są na szybko i pomimo bardzo dobrych pomysłów, wychodzi jedno wielkie gówno. Obiecująco się zapowiada trailer jak i gameplay, lecz czy to nie jest kolejne robienie gracza w butelkę ? Mam cichą nadzieje, że chociaż ta gra im wypali, lecz na pewno nie kupię gry na premierę, bo czuje w kościach, że będzie milion przekładań premiery a efekt końcowy będzie poniżej 0. Zdrowie :pije: Edytowane 16 Czerwca 2015 przez SaS'owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 SaS'owy może i Ubisoft, ale Tom Clancy's wypuścił wiele wspaniałych gier, a The Division zapowiada się genialnie. Podzielam twoje zdanie Szeregowiec, ta gra absolutnie zmieni rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na Twoim miejscu nie napalałbym się na tę grę za bardzo, przede wszystkim ze względu na producenta..."Ubisoft". Nie wiem czy grałeś w "Assassins Creed Unity", jeśli nie grałeś, to powiem Ci że ta gra to totalne dno i niewypał, przede wszystkim przez brak optymalizacji i trybie kooperacji, który tak na prawdę w ogóle nie działa. Nie wspominając już o "Far Cry 4", który posiada w ch*j błędów i ciągłe spadki fpsów i to na prawdę dobrym sprzęcie (chociaż zgodzę się, że w FC4, można było grać, lecz jak dla mnie spadki były zbyt uciążliwe). Od obu tych gier wymagałem wiele, ponieważ były to kontynuacje na prawdę dobrych gier, lecz niestety się zawiodłem. Gry od tej firmy robione są na szybko i pomimo bardzo dobrych pomysłów, wychodzi jedno wielkie gówno. Obiecująco się zapowiada trailer jak i gameplay, lecz czy to nie jest kolejne robienie gracza w butelkę ? Mam cichą nadzieje, że chociaż ta gra im wypali, lecz na pewno nie kupię gry na premierę, bo czuje w kościach, że będzie milion przekładań premiery a efekt końcowy będzie poniżej 0. Zdrowie :pije: Zgadzam się co do Unity, ponieważ UBI porwało się z motyką na słońce z nowym silnikiem w Unity itd, było to pobojowisko do przetestowania tak naprawdę. Co do Far Cry 4, miała być to od początku jakby re-gra FC3 też z szaleńcem tylko w innych okolicznościach i UBI potwierdziło to od razu. Co do 'lagów' nie jest to już wina UBI, a studia które konwertowało grę. UBI zawsze daje grę do konwertowania ludziom z Berlina, albo Kijowa i niestety tym razem padło na kijów i to tam doszło do problemów. U mnie przy 2 patchu do FC4 było już bardzo dobrze, grałem na ultra na wysokich FPSach, moi znajomi ze słabszymi komputerami również grali po patch na w miarę przyzwoitych ustawieniach w płynnych fpsach. Co do The Division to nie mam wątpliwości, ponieważ robi je wszystkie studia UBI i jest to ich największy i najdłużej realizowany projekt. Potwierdzono, że będzie to gra z bardzo wysokimi wymaganiami na PC i nie będzie to gra dla masy. Samo UBI pierwszy raz przyznało się, że dojdzie ale nie znacznie do downgradu grafiki w tej grze, ponieważ konsole by tego w ogóle nie pojęły. Tak jak napisałem dosłownie "NAJWIĘKSZY" projekt UBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi