aver 1 488 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cześć, Przyszła pora aby się pożegnac. Moj czas na tej wspaniałej sieci dobiegł konca - w życiu są wazniejsze sprawy niż tylko gra. Teraz zaczynają się wakacje i myslę je poswiecic dla znajomych bądz wyjechac na jakies wakacje. Na tej siedzi spędziłem ponad rok, bo była kilku miesięczna przerwa. Dziękuje wszystkim graczom Cs-Classic za grę, zawsze od czasu do czasu może tu bede wchodził aby się posmiac na sb i pograc na serwerach. Byc może jak wróce na siec to bede miał dobrego kompa aby zagrac w cs go. Dziękuje równiez za danie mi szansy adminowania na początku mojej przygody na 4k1 cod modzie no i teraz za grafika Byc może wróce za kilka miesięcy ale to jeszcze nic pewnego bo nie wiadomo jak to może byc. Pozdrawiam szczególnie: ~ Siwego ~ SzeregowcaPL ~ Justynke ~ Vishe ~ Karola ~ Madzie ~ Mako ~ Evvive Larte ~ Nexta ~ Hiszpana ~ Pride ~ Porczopa ~ Shanell ~ Renie ~ Omege ~ jeste cygan ~ Esme ~ Kryptona ~ Kropke No i to chyba tyle. Do zobaczenia kiedys. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ELO KOLEGO XD WPADAJ NA MAZURY XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Siemka Hans. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki za pozdrowienia. Nie sądziłem, że kiedykolwiek u kogoś się w nich znajdę. Trzymaj się i powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wypoczywaj , wpadnij na cod 45k przelotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Miałeś pipo grać i co ;c, pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Elo elo Jak wbijesz 1 lvl na steam to od razu dodawaj Do zobaczenia Może następnym razem na CSC zagramy rankeda w csgo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 a dla mnie nie ma pozdro :C Narazie ziomek i udanych wakacji i wracaj cały i zdrowy xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No, no. Łobuzie i tak wiem że wrócisz więc Ja się nie żegnam ale i tak dziękuje za pozdrowienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki za pozdrówki i wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki za pozdrówki aimerze!! [ŻARTUJE] Trzymaj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Do szybkiego zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Do zobaczenia awer? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: dzieki za mile slowa Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi