Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Blip ^ 3.Admin/Gracz : Adm 4.Data i godzina: do tygodnia max, nie pamiętam dokładnej daty. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): SS 6.Opis sytuacji: Obraza > ss Były by inne ale nie zrobiłem więcej ss ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 to bylo pod wpływem emocji a wg co to za lipny dowód .. : ))wyjales z kontekstu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 nie było by innych, po co ta ściema. a to nie jest obraza tylko obiektywne stwierdzenie faktu, bo 1. nie znasz regulaminu 2. udajesz że znasz regulamin itp. itd. masz wszystkie moje zarzuty napisane w mojej skardze, której z dziwnych powodów żaden z h@ nie dał rady sprawdzić przez ponad 24h. ja się domyślam dlaczego ale nie będę o tym wspominał, żeby cię nie "obrazić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 czego niby lipny, a jak mam inaczej udowodnićNo blip były też takie przypadki, w których mnie obrażałeś ale ja nie zrobiłem ss'ow ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hhaahahaha dobra ściema, nie ma dowodów bo nie było takich sytuacji. a dowód lipny bo dałeś 1 linijkę, daj całego ss'a chyba że masz taki duży monitor że się linijka z konsoli mieści. i nie spamuj bo dostaniesz 3 warna i nie będziesz mógł napisać na mnie kolejnej idiotycznej skargi. czekaj na wypowiedź h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Blip ja jestem ciekawy czy ty dajesz każdemu graczowi Warna za to że wypowiedział się w swoim podaniu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 WARNY daje sie wtedy kiedy dana wypowiedz spamiacego , nic nie wnosci do rozmowy .. a jego nie wnosi .. a tak wg to nie podanie tylko skarga : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja tam widzę obrazę więc stoję za stroną siwego więc Blip ^ powinien ponieść konsekwencje ponieważ dziś na U@ się naśmiewał z Siwego ze się go boji i nie wstawi skargi.A siwy jednak wstawił no i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Intoksynato, Naśmiewałem się bo z 1h wcześniej siwy mnie straszył skargą której nie napisał więc miałem bekę z niego. powinienem ponieść konsekwencje powiadasz do zobacz w moją skargę na siwego, tyle mam do powiedzenia. teraz poczekajmy na h@ niech może modek zamknie bo i tak spam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wiedzę że teraz administracja serwera prowadzi ze sobą wojnę jeden na drugiego składa skargi. Admin powinien respektować regulamin a nie urządzać na serwerze kłótnie.. Skargę uchylam. Reglamin Admin ma prawo się pomylić/popełnić jakiś błąd (wiadomo przecież, że jesteśmy tylko ludźmi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi