wiesman 52 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 1.Twój Nick:wiesman 2.Nick admina/gracza który zawinił: zetka 3.Admin/Gracz : gracz 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 17.06.2015 - 18:16:53 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ban http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=199976 7.Opis sytuacji:rałem i dostałem z kogos bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Widziałem całą sytuacje, admin ZetkA szybko ci zjeżdżał HP a ty w panice że nie dasz rady przeskoczyłeś przez teleport i kampiłeś za teleportem. Czekamy na Zetke niech się wypowie. @edit: Przeczytaj regulamin, bo ostanio często jesteś karany Edytowane 17 Czerwca 2015 przez aktywny.!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Drogi wiesmanie tak na wstępie ten opis sytuacji jest nie zrozumiały i wątpię, że ktoś kto tego nie widział zrozumie. No więc było tak jak napisał aktywny ja uważam ze zbanowałem słusznie poczekamy na opiekuna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi