Envy 3 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 1. Nick: Drake2. Imię: Damian3. Wiek: 204. Znajomość Amx dobre,(7.5/10):5. Mikrofon Tak6. Składka Tak - co do składki, oczywisice moge wpłacać co miesiąc, ale tylko przelewem 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Drake/193.33.177.101:27156/8. Czemu akurat ja? mam dobry stosunek z graczami na serverze jak i adminami, mam wysoką kulturę osobistą oraz dystans.. potrafię zachować zimną krew i podjąć słuszny wybór, słuchać graczy, i posługiwać sie AMX 9. Czy posiadasz STEAM?(STEAM_0:1:42048196):10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dziennie moze być do 4h11. W jakich godzinach grasz?(jestem na serverze w godzinach 21-2 i rano 10-13**:12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Owszem ): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Hmm, narazie powiem na nie - Słaba aktywności na forum - Twój game tracker pokazuje ze Wtorek, Poniedziałek, Niedziela nic nie grałeś. W sobotę grałeś 45 minut, Piątek i Czwartek grałeś po 90 minut ( Dziś tylko grałeś 164 minut )do Tera) ) Jeżeli pokarzesz mi lepsza aktywności na forum oraz będziesz grał do tych 4h jak powiedziałeś będę owszem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Popraw aktywność. Wtedy pisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Na nie, popraw aktywność na forum potem pisz podania GT słabe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 hmm a więc tak , jesteś nowy jak zauważyłem i trochę masz słabą aktywność, masz tydzień na poprawienie tego jesli naprawdę Ci zależy na razie nie przyjmuję podania ale nikt nie powiedział że wszystko stracone więc się staraj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi