Panisher1 0 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Punisher 2.Nick admina/gracza który zawinił: roloo tak mi się wydaję 3.Admin/Gracz :Quattro 4.IP/SID oskarżanego: AB 5.Data i godzina: od 06/17/2015 - 23 : 48 : 15 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: Witam dostałem Neobans tylko dlatego ze zabiłem admina Roloo a nie posiadam nic jeśli chodzi o czitowanie ... więc albo admin jest uczciwy albo niech sam sobie nałoży karę w postaci bana bo gram na tym serwie od kilku dni pytam jaki jest powód biegnę i bez powodu nagle dostałem bana przy czym nie dostałem wcześniej ban czy upomnienia od admina nie bluzgałem i nie obrażałem innych Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Panisher1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 kolego dostales ban nie zato ze zabiles roloo tylko pokazalo mi żę na twoim ip jest aktywny ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 kolego, po pierwsze to nie banuje za to że mnie ktoś zabije xd po 2 jest aktywny ban na twoim ip wiec troche lipe masz.i po 3 jak chcesz UB to zgłos się do tego działu : http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ zdarzają się sytuacje że ip jest zmienne i trafia sie na aktywnego. temat zamykam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi