Pozamiatane. 0 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 1.Nick: Pozamiatane. lub Absurd.2.Imię: Przemek3.Wiek: 19 lat 4.Znajomość Sourcebans (1-10): Chyba 8 5.Mikrofon: Tak... 6.Składka: Raczej tak,jak będzie potrzeba (PSC) ;37.Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2544228.Parę słów o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać Adminem: Jestem ambitny,uczciwy i pomocny. Lubię porządek na serwerze i przestrzeganie regulaminu... 9.Steam_ID: STEAM_0:0:128470102 10.Ile czasu Możesz poświęcić na serwerze ?: 2-7 h... 11.W jakich godzinach grasz ? : Dni robocze: 10 - 22, Weekendy 12 - 00... 12.Staż w Counter-Strike Global Ofensiv: Ok.450h, Gram w CS GO 5-6 miesięcy... 13.Czy posiadałeś już admina ? : Tak...PS. Konto na forum dopiero założyłem dzisiaj (w momencie napisania podania) - ale będę poświęcał więcej czasu na forum,na serwerze jestem praktycznie i teoretycznie codziennie...;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrisz 1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jestem na TAK. +Jest kulturalny. +często przebywa na serwerze. +Mozna z nim pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na Nie -konto dla podania -nie rozpisałeś za bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozamiatane. 0 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak konto dla podania ? ;/Forum założyłem dzisiaj fakt,ale na serwerze jestem bardzo często i na forum też będę...Nie rozpisałem za bardzo ? ;ooBym napisał trochę mniej to byłoby,że za mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wypowiedz w podaniu warn + zamknięcie podania, poza tym i tak nie dałbym ci póki co szansy, bo twoje podanie to po prostu żenada, zresztą pisząc podanie polecam przeczytać wymogi i uwagi w nich zawarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jestem na tak. +Często go widać na serwerze. +Ogarnięty +Sympatyczny i miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi