RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: RazemPonadKilo.2. Imię: Norbert3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/105. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak (Vip)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RazemPonadKilo./193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem adminem na 2k i całkiem dobrze mi szło ale zrezygnowałem ponieważ słaby klimat i atmosfera Mam na imię Norbert liczę sobie 17 wiosen pochodzę z Krakowa, interesuję się Cs'em i piłką nożną 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:7728744710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy od dnia czasami 2h a czasami 4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 16-22(23) weekend 11-24 z przerwami oczywiście 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Od małego na całego 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście PS: Roloo mi kazał bo powiedział że mnie kocha xd Edytowane 18 Czerwca 2015 przez RazemPonadKilo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Oczywiście że na tak! +GT +Często cię widuje +wiek Dał rade na 2k1 to i tu da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na TAK wiek + składka + ogar + staż + ciągle nawija przez mikro + Jest botem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froztie 2 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Czekałem na Ciebie zią: Na tak: -Wymagania. -Ogarnięty. -Amx. -Wiek. -Składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ryju no pewnie, że na tak z tym gamoniem tyyyyyyyle "przeżyliśmy" na codzie No, ale teraz do rzeczy, będę się streszczał, a więc swój ziom (polecam z nim posiedzieć na ts'ie, ziomuś jak się patrzy ) był adminem, no nawet dobrym (wiadomo ode mnie nie był lepszy, bo ja byłem najlepszym ), gra na farcie xD, składkę płaci? wiek wystarczający, noł lajf. Reasumując jestem na tak (tylko spróbuj mi znowu ss'y zrobić to ci do dupy nakopię ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 niby wszystko ok ale jestem na nie pisalem juz do rola moim zdaniem jak na ten czas jest wystarczajaca liczba adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jestem na TAK -składka -doświadczenie -wiek -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) masz moje błogosławieństwo, idź w świat Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Co prawda, takim botom jak on nie powinno się dawać admina. Na tak czas na serwerze wiek amxx trochę słabo, ale jesteś botem, więc ci pomogę. mikrofon ogólnie większość plusów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Pewnie że tak. +Miał admina +Gt +Steam -lami troszkę, ale to się przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tak często widzę cie na servie myśle że sie sprawdzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tak+Wiek+Steam+Często go widzę na serwerze +Staż jako admin-Jesteś botem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Oczywiście że na tak! +GT +Często cię widuje +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi