Envy 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nick: DrakeLink do SS: http://www9.zippyshare.com/v/6k4NaIOv/file.htmlSerwer: DD2Nie wiedziałem, gdzie mam pisać ten post (mistrz twierdzi, że zrobił mi skreeny) a mnie rozłączyło i zbanowało za pinga (3x dzis) wiec jestem zdezorientowany, bo skreenów nie mam, oprócz tych co ostatnio a pisze mi, że mam wrzucić skreenyCzekam na odpowiedzi dotyczące pomocy jak i całej sytuacjiPozdrawiam Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mozesz dac link do bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 za pinga nie wyświetla się ban, tylko komunikat ze jesteś rozłączony i nie mozesz wbic na server przez pare min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 wejdź na jakiś serwer potem w konsole i wpisz "status" albo "amx_ip" i podaj swoje ID lub IP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envy 3 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Drake STEAM_0:1:42048196 178.43.116.82 Steam Zmienne ipjak widzisz na koncu mam zmienne ip wiec nie wiem czy coś to da ale jak tak to z góry dzieki za pomoc !A co do tego jeszcze, to taka sprawa, bo czasami jak mi zmieni ip czy coś to wchodząc na server mam bana -.^ wiec troche lipa ;D raz sie zdarzyło, ale zawsze to coś, jak masz jakis sposób, żeby to omijać to z góry dzieki Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Znalazłem twój banid http://banid.pl/kto?to=0:1:42048196Ban na BL. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cygan, nasza sieć nie wspołpracuje z Bl, wiec nie bierz tego bana pod uwage. Co do steam_id ejezeli jest Twoje to ub nie będzie, ponieważ masz 2 niewyjaśnione bany z okresu 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi