Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cześć i czołem ! Wpadłam na pewien pomysł, który ma na celo ożywić trochę kącik redaktorski. Mianowicie dodanie poddziału Q&A Na czym ma on polegać? Już tłumacze.. Założę temat i typuje jedną osobę ( jako iż będzie to pierwsza osoba dlatego wybiorę ją ja).Później, zostaje założony kolejny temat, w którym wy - użytkownicy forum możecie zadawać wybranej osobie przeróżne pytanie (oczywiście bez przesady ;> If You know what i mean ) macie na to oczywiście określony czas. Po tym czasie, typowana osoba ma 2 dni, żeby założyć temat z odpowiedziami i typować kolejną osobę itd itd. "A co jeśli jakaś osoba nie będzie chciała brać w tym udziału, bądź nie będzie miała czasu?" Odpowiedź jest prosta. Pisze ta osoba do mnie i osoba typująca musi wybrać inną osobę. Wszystko dokładnie będzie opisane w regulaminie/ zasadach. Co o tym myślicie? Karolek powiedział, że jest możliwość tylko teraz wszystko zależy od tego czy będzie zainteresowani tego typu formą rozrywki. Wydaje mi się, że można się coś przez to dowiedzieć o drugiej osobie i jednocześnie odpowiedzi na pytania mogą być śmieszna Czekam na wasze zdanie na ten temat Pozdrawiam Tymbark ! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Pomysł bardzo dobry i ciekawy. Przypomina to troszkę wywiad tylko że to użytkownicy zadają pytania, a nie sam redaktor. Jaki jest problem? http://forum.cs-classic.pl/forum/61-wywiady/ Proszę spojrzeć jakim zainteresowaniem obecnie cieszy się kącik redaktorski. Kiedy był ostatnio wywiad.. Prędzej czy później (zakładam to pierwsze) zabraknie osób zainteresowanych. Co według mnie można by prowadzić? Jeżeli któryś z użytkowników zapisze się na wywiad, można przed jego przeprowadzeniem dać szansę by inni użytkownicy forum przekazywali pytania redaktorowi, które zadaliby zapisanemu. Dzięki temu nie będzie zbędnego nabijania postów, a zainteresujemy ludzi kącikiem wywiadów, który obecnie.. świeci pustkami, bo od miesiąca nic się tam nie zmieniło. Osoby, które zadały pytania będą anonimowe a sam wywiad może cieszyć się większą popularnością. Na pomysł z nową kategorią czy nowym tematem - jestem na nie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Shadow Wez tez pod uwage, ze nie ma osob, ktore by sie zajmowaly wywiadami. Sam je prowdziles, wiesz, ze pochłaniają duzo czasu i ze z czasem przeprowadzanie ich sie nudzi. Tutaj nie trzeba osob trzecich zeby zalozyc temat i udzielac odpowiedzi na pytania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 http://forum.cs-classic.pl/forum/316-qa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi