Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cześć i czołem ! Wpadłam na pewien pomysł, który ma na celo ożywić trochę kącik redaktorski. Mianowicie dodanie poddziału Q&A Na czym ma on polegać? Już tłumacze.. Założę temat i typuje jedną osobę ( jako iż będzie to pierwsza osoba dlatego wybiorę ją ja).Później, zostaje założony kolejny temat, w którym wy - użytkownicy forum możecie zadawać wybranej osobie przeróżne pytanie (oczywiście bez przesady ;> If You know what i mean ) macie na to oczywiście określony czas. Po tym czasie, typowana osoba ma 2 dni, żeby założyć temat z odpowiedziami i typować kolejną osobę itd itd. "A co jeśli jakaś osoba nie będzie chciała brać w tym udziału, bądź nie będzie miała czasu?" Odpowiedź jest prosta. Pisze ta osoba do mnie i osoba typująca musi wybrać inną osobę. Wszystko dokładnie będzie opisane w regulaminie/ zasadach. Co o tym myślicie? Karolek powiedział, że jest możliwość tylko teraz wszystko zależy od tego czy będzie zainteresowani tego typu formą rozrywki. Wydaje mi się, że można się coś przez to dowiedzieć o drugiej osobie i jednocześnie odpowiedzi na pytania mogą być śmieszna Czekam na wasze zdanie na ten temat Pozdrawiam Tymbark ! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Pomysł bardzo dobry i ciekawy. Przypomina to troszkę wywiad tylko że to użytkownicy zadają pytania, a nie sam redaktor. Jaki jest problem? http://forum.cs-classic.pl/forum/61-wywiady/ Proszę spojrzeć jakim zainteresowaniem obecnie cieszy się kącik redaktorski. Kiedy był ostatnio wywiad.. Prędzej czy później (zakładam to pierwsze) zabraknie osób zainteresowanych. Co według mnie można by prowadzić? Jeżeli któryś z użytkowników zapisze się na wywiad, można przed jego przeprowadzeniem dać szansę by inni użytkownicy forum przekazywali pytania redaktorowi, które zadaliby zapisanemu. Dzięki temu nie będzie zbędnego nabijania postów, a zainteresujemy ludzi kącikiem wywiadów, który obecnie.. świeci pustkami, bo od miesiąca nic się tam nie zmieniło. Osoby, które zadały pytania będą anonimowe a sam wywiad może cieszyć się większą popularnością. Na pomysł z nową kategorią czy nowym tematem - jestem na nie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Shadow Wez tez pod uwage, ze nie ma osob, ktore by sie zajmowaly wywiadami. Sam je prowdziles, wiesz, ze pochłaniają duzo czasu i ze z czasem przeprowadzanie ich sie nudzi. Tutaj nie trzeba osob trzecich zeby zalozyc temat i udzielac odpowiedzi na pytania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 http://forum.cs-classic.pl/forum/316-qa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi