sandr0 59 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:S4N7R02. Imię:Aleksander3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/105. Mikrofon(Tak/Nie)Nie6. Składka(Tak/Nie):Może być problem7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/S4N7R0/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Aleksander i interesują mnie bronie , noże i pistolety. Umiem też grać na gitarze, i umiem robić skiny. Chcę zostać adminem ponieważ znam dobrze regulamin, pomocny, chętnie odpowiadam na pytania i też bardzo dużo piszę na say'u. Także jestem bardzo aktywny szczególnie w weekendy, mógłbym spędzić cały dzień na serwerze. Jednak zawsze kiedy jest hacker często nie ma admina, lub jest z/w. Lecz nie jestem takim co ciągle siedzi na forum dlatego nie mam takiej dużej aktywności.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:7955332310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: PN - PT (nie wliczając czwartku, gram mało bo nauka) 1-2 godz, Weekend 4-10h12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak, lecz nie w CS. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez S4N7R0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Na nie. -game tracker pokazuje ze grasz na serwerze po 1h (w tamten piatek grales 304minut -slaba aktywnosci na forum Pokaz ze mozesz grac te 2-4h to bedzue lepiej i popraw aktywnosc na forum to bede na tak Sory za orto lecz pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Generalnie jestem na nie..-Brak Mikro-Składka-Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldzio 2 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jestem na tak ale ogarnij mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jest spora różnica między twoim hackerem a cziterem Hacker, to profesjonalista ~ +20, cziter to dzieciak który lata na dostępnych w sieci czitach, ~+10 lat. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak, lecz nie w CS. Czyli nie byłeś, bo pytanie jest o 1.6 , mało masz coś tych godzin ale za to spokojny z cb gracz , ja jestem na tak ale ta składka do zapłacenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 I co ja mam y tobą zrobić ? Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi