Envy 3 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) PrZEPRASazM PODANIE NIE TU, jak ktoś moze to bardzo bym prosił, żeby to usunąć :/naprawdę mi przykro, to zwykły fail Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Envy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jako że jest szybka rekrutacja podanie przyjmuj, wczesniej mogłem ale zapomniałem.. wiec daje mu szansę, to jest ostatnie podanie jak na ten moment zamykam rerutację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi