FaSeR 32 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Witam chcę przedstawić wam Build runy masterki pod AD Nidalee na TOP. Summoner Spells Teleport ,Ignite Runy: 3x Quint of Attack Dameage 9x Mark of Speed Attack 9x Glyph of Magic Resist 9x Seal of Armor Skill Lvl: Q:3,9,10,12,13 W:2,14,15,17,18 E:1,4,5,7,8 R:6,11,16 Build: Start: Doran Blade Health Potion Ward(pod 4) Next:BOTRK,Thrinity,Tabi or Mercury End: Frozen Malet, Omen, Spirit Visage Masterki: Chcę napisać iż te buildy masterki oraz Runy są używane przeze mnie. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez MoSeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Opis stylu gry, zalety/wady, kontry.. przedmioty grasz cały czas te same? Nie zwracasz uwagi na przeciwną drużynę? Jest sens w aktualnym patch'u grać Nidalee? Czy to strategia.. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 W tym patchu jak dla mnie nidale tylko i wyłącznie do jungli. Nie ma szans na topie no chyba że ktoś ogarnia i nie ma kontry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ohh ludzie build nie zmienny jedyną wadą to chyba celowanie ale to wada wasze nie postaci ... a zaletą jest same W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisekS 15 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Przede wszystkim musisz mieć z 3 lub 4 ogarnięte i sprawdzone buildy, które wybierasz pod przeciwny team. Moim zdaniem budowanie "Lodowego Młota" jest w ogóle nie praktyczne na nidalee, lepszy item to "Lodowa Rękawica" . Osobiście jakbym miał grać nidalee na topie, to złożył bym tylko "Moc trójcy", po czym leciałbym w full tanka. Pozdrawiam :pije: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahah 0 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 z takim buildem,runami,specjalizacjami u nidale na topie zdychałbyś i tylko feedował przeciwników.Nidalke niestety zepusli ostatnio w patchu. Teraz tylko jungle, lub jakis op build na topie, o ile Ci ktoś nie skontruje i ogarniasz Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corin 2 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 niezbyt przydatny poradnik jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Poradniki nie są już aktualne, zaczął się sezon 6. Jakbyś chciał/a odświeżyć poradnik daj znać, temat odblokuję. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi