mr.Burger 82 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: mr.Burger/KeKe2.Nick admina/gracza który zawinił: Keke3.Admin/Gracz : Gracz4.IP/SID oskarżanego: SID: STEAM_0:0:29842638 IP: 89.231.68.1645.Data i godzina: 19 czerwca 2015 20:55 jak i wiele razy wcześniej6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www71.zippyshare.com/v/QvcQ76Yf/file.html Świadkami, że gram od dawna na tym nicku są właściwie wszyscy gracze serwera, ale tacy co mnie zawsze poznają to: Koala i Sasowy7.Opis sytuacji: Od dłuższego czasu gram na serwerze na dwóch nickach mr.Burger i KeKe, na tym drugim kiedy gram bez dźwięku, ponieważ słucham muzyki. Po jednym z resetów zauważyłem, że w topce jest nick KeKe, a gdy sprawdzałem swój rank byłem 50+. Okazało się, że to podszywka Dziś pierwszy raz spotkałem się z tym (niestety nie uprzejmym) kolegą na serwerze. Krótko mówiąc jakiś delikwent się pode mnie podszywa. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez mr.Burger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Proponuję założyć rezerwację na nick: mr.Burger oraz KeKe Napisz do mnie na PW jakie mają być hasła, by taka sytuacja nie miała już miejsca. Rezerwacja dodana. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi