lemiwiki 212 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ostatnio zostały wprowadzone klasy na serwer dr, teraz są problem takie że poziomy klas się nie zapisują np pisze 128/64 i nie ma lvl up. Druga sprawa to jest że nie można podnieść broni na free ani jak nie ma free.Liczę na szybkie poprawienie tych błędów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dokładnie. Ja miałem problem z lvl up a ogólnie nie da się podnieść broni. Liczę na naprawę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Poprawiono dzisiaj kilka błędów, a co do zapisu expa zostanie to sprawdzony i dam znać, z wypadaniem broni to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Lv nadal się buguje miałem 6 lv a tera mam znowu 1 jest możliwość przywrócenia go? oraz podobno vip też się buguje ale tego to ja niewiem czy to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zrobiłem reset by poprawić zapis. Teraz już po zabiciue lvl jest zapisywany. Co do VIP'a to mówiłem Kardziowi by sprawdził go po zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi