h0w.?! 4 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Cześć wszystkim z tej strony h0w.?! . Chciałbym zaproponować kilka ulepszeń do serwera mianowicie : -KillStrike (tzw. KS czyli Sentry-Gun, Predator Missle, UAV, itp.) - dodać ranking /codtop15 (który pokazuje kto ma największy lvl na serwie + na jakiej klasie) - Dodać czas do wybuczu bomby ;C - Ulepszyć troszkę klasy Zwykle jak i premium np. Kapitan 1/2 HE 1/1 z awp + m4 Dodać klasy za 17 zł np. -Elitarny Classic (złote m4 +10dmg +int. 2 rakietki 3 skoki) -Nożownik ( tylko kosa 1/2 + 20 noży do rzucania 3 skoki 5% widzialnośći czyli 5/255 -Predator ( 4 sek niewidzialnośći, widzi niewidzialnych, famas, 2 skoki) Jeśli się spodoba mam więcej tego typu pomysłów głównie z klasami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jestem za i podoba mi się propozycja codtop15 również chciał bym żeby ponownie to wróciło na serwer aaa i prosił bym Cię -_- o zresetowanie ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Proszę, piszcie to w odpowiednim temacie, nie osobno bo robi się syf. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi