h0w.?! 4 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Cześć wszystkim z tej strony h0w.?! . Chciałbym zaproponować kilka ulepszeń do serwera mianowicie : -KillStrike (tzw. KS czyli Sentry-Gun, Predator Missle, UAV, itp.) - dodać ranking /codtop15 (który pokazuje kto ma największy lvl na serwie + na jakiej klasie) - Dodać czas do wybuczu bomby ;C - Ulepszyć troszkę klasy Zwykle jak i premium np. Kapitan 1/2 HE 1/1 z awp + m4 Dodać klasy za 17 zł np. -Elitarny Classic (złote m4 +10dmg +int. 2 rakietki 3 skoki) -Nożownik ( tylko kosa 1/2 + 20 noży do rzucania 3 skoki 5% widzialnośći czyli 5/255 -Predator ( 4 sek niewidzialnośći, widzi niewidzialnych, famas, 2 skoki) Jeśli się spodoba mam więcej tego typu pomysłów głównie z klasami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jestem za i podoba mi się propozycja codtop15 również chciał bym żeby ponownie to wróciło na serwer aaa i prosił bym Cię -_- o zresetowanie ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Proszę, piszcie to w odpowiednim temacie, nie osobno bo robi się syf. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi