lemiwiki 212 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:良好 2. Imię:Wiktor 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gametracker.com/player/%E8%89%AF%E5%A5%BD/185.36.169.126:27136/ Nowe konto:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/307146 Stare konto:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/68849 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Cześć jest Wiktor mam 15 lat i mieszka w Warszawie.Interesuje się lotnictwem i fizyką.Dlaczego miałbym zostać adminem?Ponieważ jestem stałym graczem na serwerze znam regulamin (czytam każdy jego update) i przestrzegam go.Lecz przyznaje się że miałem bany za skracanie. Gram na serwerze od grudnia tamtego roku lecz gt mam później bo miałem inna nazwę konta, a konto na forum od 4 stycznia.Jestem kulturalny lecz gdy ktoś nadużywa mikra albo skraca to zwrócę mu uwagę albo poproszę innego admina o wymierzenie kary dla gracza za pomocą ss.Zreguły jak admin wychodzi na serwerze zachodzi chaos,zaczynają skracać i nadużywać mikrofon.Trochę męczące jest ciągłe wysyłanie ss zamiast dać po prostu wymierzoną karę według regulaminu. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:136451072 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-6 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze 15.30-2, a w weekendy 14-5 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:Na tym co gram aktułalnie 18h , a na drugim 748. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak tylko na bardzo małym serwerze ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez lemiwiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Na nie.. ( Podaj mi twój stary nick ) - Gt slaby - wiek 14lat ?? Bo mówisz ze 15 za niedługo ? - Nie byleś wcześniej adminem wiec amx będziesz miał slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przedluzasz na respie, rozpedzasz się dopóki wszyscy nie zginą, co bardzo irytuje graczy. Nie wyobrażam sobie, żebyś jeszcze miał admina, bo będziesz nietykalny. Na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Na wielkie Tak miły pomocny sprawidliwy oraz wyrozumiały Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Zamaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worst Awp EU 2 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Na tak pomocny,miły,kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Oczywiście to co pisze Visha jest prawdą lecz masz swoje plusy. Pomagasz graczom a ostatnio jesteś częsty na serwerze. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi22 1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Na TAK Jest ogarnięty ,znam go, jest słuszny a przyda się kolejny admin!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubeLolo 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Na tak Dobra znajomość z Smx (6/10) Miły,pomocny dużo pomaga graczom. Nie skraca... Edytowane 23 Czerwca 2015 przez GrubeLolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubieN 0 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 mało tu gram, ale co nieco powiedzieć mogę. Nie spina, pomaga graczom, jak i mi ostatnimi czasy pomógł sam z siebie, argument Vishy, że rozpędzasz się na respie przedłużając jak dla mnie śmieszny.. Po pierwsze, nie widziałem tego, a po drugie chwila, ale czy rozpędzanie na respie jest zabronione? Nie. Skracającego go nie widziałem. Kolejny argument co do znajomości AMX czy tam SMG, nie wiem jak to się w GO nazywa jest śmieszny.. Każdy z IQ większym niż ziemniak ogarnie to w moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ MaSTeR ♥ 0 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jestem sklonny dac Tak. Gracz ten jest mily, pomocny, kulturalny oraz przyjazny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wymagania spełnione, lecz dostałeś VAC-a na drugim koncie. Narazie nie jestem wstanie dać tobie admina. Jeśli utrzymasz takie zachowanie jakie masz teraz oraz nie będziesz łamać regulaminu, dostaniesz admina na okres próbny. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi