BadBoy00 2 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wrzucę Ci screenów chłopaku bo zwyczajnie mi sie nie zapisują na dysk mam Windoswa 7 próbowałem skonfigurować temat tak jak ma w dziale pomocy podane -.- ale nadal mi nie zapisuje. Dostałeś dwa razy z AWP w łeb i rozumiem że to dla Ciebie argument przemawiający za czitowaniem - gratuluje wyobraźni i "doświadczenia"Gram na tym serwie juz niemal pól roku nigdy nie używałem żadnych "dopalaczy" i tyle w tym temacie.Prosze o zabranie głosu kogos z opiekunów gdyż tak jak wyżej opisałem nie jestem w stanie dowieśc swojej "niewinności" bo nie mam tych pierdolonych screenów. Ave. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez BadBoy00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Bad, wrzuc to do prośb o UB, niech zobaczą demko i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 zgłoś się do ub team tak bedzie najlepiej i najszybciej tu powstanie zbędny temat w którym się zrobi spam.. podaj godzinę i datę akcji i myślę że szybko dostaniesz UB jeśli było czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 1. Wrzuc to do prośby o ub 2. Jak ss'y mogą się nie zapisywać ? , masz je zapisane bo sam miałem win7 i się tam zapisywaly . - Jeśli nie masz ich w folderze cs 1.6 to są tutaj na bank . Wciśnij ctrl+shift+esc( menager zadań) potem kliknij ( plik ) nowe zadanie (uruchom) wpisz tam %appdata% wracasz się do folderu appdata i wchodzisz w foldery Local -> Virtualstore-> Programfiles potem masz folder valve potem cstrike i tam sa na bank . 3. Mam prawo robić ci ss'y / sprawdzać cię ,więc twoje pisanie nic nie zdziała , przeczytaj regulamin dopiero potem pisz o mojej wyobraźni , doświadczeniu . 4. Nie tym tonem i wrzucisz mi te screeny ,, chłopaku " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Napisz prośbe o UB w tym dziale --> http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi