Fixer 7 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wiek: 17 Kontakt (GG/e-mail/steam): gg:28480062 e-m: [email protected] s: hagartm95 Kiedy zaczynałeś grę w cs: około 5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jest. Jestem sprawiedliwą osobą. Jak ktoś używał wspomagaczy to automatycznie dostaje bana, a jak ktoś był czysty to ub :] Ile masz wolnego czasu?: W dni powszechne od 17-24 a weekendy całe chyba, że u babci będę. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc. Nie będę się za dużo rozpisywał bo nie ma takiej potrzeby :] Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy ale wiem jak rozpoznać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie - Sorry ale nie lubie takich osób:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 no to ciekawie : ))) ogarniesz na dwóch forach : )))... na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ehh ok zamknąć temat nie chce mi się tłumaczyć * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 TO CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi